Houten badkamerrek gewoon zelf maken?

Dit badkamerrek met een handige stang voor het ophangen van jou handdoeken komt altijd van pas.

Met dit houten rek voor op de badkamer heb je niet alleen voldoende opbergruimte voor de douchegel en de shampoo, maar heb je ook een handige stang waaraan je jou handdoeken droog kan ophangen.

Dit houten badkamerrek met stang kan je zelf maken van verschillende soorten hout waaronder grenen, hardhout en vuren.

Natuurlijk heb je ook de keuze uit verschillende afmetingen voor dit badkamerrek, zodat deze altijd passend is voor jou badkamer. Heb je bijvoorbeeld een wat kleinere badkamer?

Afmetingen voor een badkamerrek

Dan kan je ervoor kiezen om een badkamerrek te maken met een lengte van 600mm, een hoogte van 230 mm en een breedte van 160 mm.

Heb je wat meer ruimte beschikbaar voor dit handige badkamerrek met opberg stang? Dan is er ook nog een bouwtekening voor een badkamerrek met een lengte van 800 mm.

Dit badkamerrek kan je maken van verschillende houtsoorten. De bouwtekening voorziet jou tevens van alle juiste zaaglijsten en materiaallijsten voor dit badkamerrek van hout.

Met dit leuke rek voor in de badkamer ben je dus altijd verzekerd van voldoende opbergruimte en droge handdoeken.

Badkamerrek maken met een bouwtekening

Als je zelf een badkamerrek wil maken op jou badkamer, dan is het verstandig om dat te doen met een stap voor stap en duidelijke bouwtekening.

Hiermee weet je zeker data jou doe het zelf project ook echt een succes wordt, en dat het rek voor in de badkamer ook precies passend is voor deze ruimte.

In de badkamerrek bouwtekening staat in duidelijke stappen beschreven hoe jij zelf een houten badkamerrek met een opberg stang kan maken, en dat is helemaal niet zo moeilijk als dat je misschien wel dacht.

Waar moet je rekening mee houden

Natuurlijk zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houten.

Zo is het niet alleen van belang dat jou zelfgemaakte badkamerrek de juiste afmetingen krijgt, maar ook de diepte van de schapjes is belangrijk.

Zo weet je zeker dat jou flessen shampoos en douchegel ’s makkelijk opgeborgen kunnen worden en ook altijd passend zijn.

Zelf een badkamerrek maken heeft natuurlijk nog meer voordelen.

Zelf een houten badkamerrek maken met een bouwtekening

Met de handige stang voor jou handdoeken heb je altijd een droge handdoek binnen bereik.

Doordat je dit badkamerrek van verschillende soorten hout kan gaan maken, is er altijd wel een houtsoort die bij het interieur van jou badkamer past, of waarmee je makkelijk werkt.

Kies je er bijvoorbeeld voor om zelf een badkamerrek van hardhout te gaan maken? Dan ben je er zeker van dat jou doe het zelf project lang mee zal gaan.

Hardhout is een houtsoort welke erg duurzaam is en goed bestand is tegen vocht. Wil je gebruik maken van vurenhout?

Dan is het raadzaam om jou badkamerrek te behandelen met verf of olie als je deze af hebt.

Zo wordt het wat zachtere vurenhout beschermt tegen het vocht van de badkamer, en kan je lang genieten van jou leuke badkamerrek van hout.

Badkamerrek voor je handoeken

Een voordeel hiervan is dat je zelf kan bepalen in welke kleuren je dit doet. Zo kan je jou zelfgemaakte rekje voor in de badkamer aanpassen aan de kleuren van jou interieur.

Vanaf nu hoef je dus geen honderden euro’s meer uit te geven aan de aanschaf van een badkamerrek met een stang voor handdoeken, want deze kan je met de bouwtekening nu makkelijk zelf maken.

Zo bespaar je je niet alleen enorm veel geld, maar heb je ook altijd een uniek badkamerrek in jou badkamer.

Opbergmeubel voor in de badkamer

Als je een badkamerrek voor handdoeken zelf wil maken met een bouwtekening, dan heb je niet perse heel veel ruimte nodig.

Ook als je een kleine badkamer hebt en je toch een fijn opbergmeubel voor jou verzorgingsproducten en handdoeken wil, is het zelf maken van een badkamerrek een erg goed idee.

Daarbij is het niet nodig om jarenlange ervaring als doe het zelver te hebben, want met de stap voor stap en duidelijke bouwtekening kan iedereen het zelf maken.

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   0

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.