Hoe maak je eigen badkamer meubelen zelf?

Dit badkamermeubel met handige opberg lades is makkelijk zelf te maken van steigerhout.

Door de verschillende afmetingen van dit badkamermeubel kan deze in vrijwel elke badkamer geplaatst worden.

Door het gebruik van steigerhouten planken van 3 cm dik, wordt direct een warme en landelijke sfeer gecreëerd.

De handige opberglades geven voldoende ruimte om bijvoorbeeld handdoeken of andere benodigdheden voor de badkamer in op te bergen.

En houden deze producten droog en beschermd tegen vocht. Dit badkamermeubel van steigerhout met diepe lades heeft een breedte van 400 mm. Een hoogte van 760 mm en een variabele lengte van 1100 mm tot 1400 mm. badkamermeubelen maken Hierdoor is het mogelijk om voor vrijwel elke badkamer zelf een badkamermeubel met lades te maken welke altijd passend is.

Ook voor een wat kleinere badkamer is dit badkamermeubel geschikt. De bouwtekening voor dit mooie meubel voor op de badkamer is voorzien van een materialen lijst.

De juiste zaaglijsten en van een stap voor stap en duidelijke handleiding. Dit meubel heeft een open ruimte aan de onderzijde zodat vocht en vuil makkelijk weggehaald kunnen worden. Zonder dat ze het steigerhout aan kunnen tasten.

Badkamer meubel met lades maken is niet moeilijk

Badkamermeubel steigerhout zelf maken met lades zelf maken is helemaal niet zo moeilijk als dat je misschien wel dacht.

Een mooi meubel voor op de badkamer is vrijwel onmisbaar, en dat is niet zo raar. Natuurlijk moet je voldoende opbergruimte hebben.

Om bijvoorbeeld jou handdoeken en verzorgingsproducten netjes en vochtvrij in op te kunnen bergen. Als je zelf een badkamermeubel van steigerhout met lades wil gaan maken.

Dan zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het natuurlijk van belang dat je weet hoeveel ruimte jij ter beschikking hebt in jou badkamer. badkamermeubel zelf maken Zodat je straks niet met het probleem zit dat het meubel niet in jou badkamer past als je deze eenmaal klaar hebt.

Met de bouwtekening voor een badkamermeubel van steigerhout met lades. Vind je alle exacte afmetingen en hoogtes voor een badkamermeubel, en kan je deze maken in verschillende lengtes.

Daarbij voorziet deze stap voor stap en duidelijke tekening jou van alle zaaglijsten en materiaallijsten.

Dit is erg handig want zo weet je voordat je begint aan jou doe het zelf project precies wat je allemaal nodig hebt.

Als je zelf een steigerhouten badkamermeubel wil gaan maken. Dan heb je vast ook al eens rondgekeken wat de prijs is voor een badkamermeubel van steigerhout in de woonwinkel.

Zelf een badkamermeubel maken van steigerhout

Hiervan zal je best geschrokken zijn want voor een mooi houten meubel voor in de badkamer betaal je al snel heel veel geld.

Vanaf nu is dat niet meer nodig en kan jij zelf een meubel voor in de badkamer maken op een goedkope manier. badkamermeubel maken Steigerhout is tegenwoordig ook vrij voordelig in aanschaf, en dat komt jou doe het zelf badkamermeubel alleen maar ten goede.

Daarbij heeft steigerhout de eigenschap dat het zich makkelijk laat bewerken, en goed tegen vocht kan.

Dat is van belang als je wil dat jou badkamermeubel lang mee gaat. Want dit hout wordt nou eenmaal blootgesteld aan vocht.

Gelukkig is dat voor steigerhout geen enkel probleem. Er is nog een positieve eigenschap van steigerhout wat het een goede keuze maakt om te kiezen voor deze houtsoort.

Steigerhouten meubelen maken met een bouwtekening

Steigerhout geeft namelijk direct een warme en landelijke sfeer aan jou interieur, en zeker aan jou badkamer. Steigerhout gebruiken voor een badkamermeubel is dan ook niet alleen een verstandige en duurzame keuze, maar ook nog eens erg trendy!

We weten allemaal dat de badkamer tegenwoordig een plek is waar we kunnen ontspannen en tot rust komen.

En met dit mooie badkamermeubel van steigerhout met lades gaat dat zeker lukken.

De bouwtekening voor dit badkamermeubel is zo duidelijk dat je geen jarenlange ervaring als doe het zelver of klusser meer nodig hebt.

Want met deze geïllustreerde bouwtekening kan iedereen het. Zo kan jij op een goedkope manier zelf een mooi meubel voor in de badkamer maken die aan al jou eisen zal voldoen.

Wil je jou badkamer een stoere, trendy of landelijke uitstraling geven?

Maak dan zelf een steigerhouten badkamermeubel met lades aan de hand van de stap voor stap en duidelijke bouwtekening

badkamermeubel maken

 

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   5

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.