Zit jouw project er niet bij?
klik dan op de onderstaande knop
en krijg direct toegang tot het complete pakket!

Wat andere doe-het-zelvers maakten, met behulp van het tekeningen pakket

Als echte doe het zelver wil je natuurlijk niets liever dan zelf mooie meubels en objecten maken, toch?  Hiermee heb je alles letterlijk en figuurlijk zelf in de hand, en zo weet jij zeker dat jou doet het zelf project precies zo wordt zoals jij dat graag wil.

Nog een voordeel van zelf meubels maken is natuurlijk dat je geen honderden euro’s uit hoeft te geven aan een dure inrichting voor jou woonkamer, een badkamer, keuken en noem maar op. Maar waar moet je beginnen? Inderdaad, je hebt duidelijke bouwtekeningen nodig!

Zelf meubels of andere dingen van hout maken is een geweldige hobby, maar om zelf mooie dingen te kunnen maken heb je natuurlijk meer nodig dan hout en materiaal alleen. Een duidelijke en stap voor stap bouwtekening is jou garantie voor een geslaagde klus, en daarvoor heb je geen ervaring nodig!

Er is voor een klusser niets zo frustrerend dan een slechte of incomplete bouwtekening. Op deze manier verlies jij dus al je enthousiasme om zelf meubels van hout te willen maken, en dat is helemaal niet nodig.

Wat moet een goede bouwtekening bevatten?

‌ Stap voor stap uitleg

‌ Duidelijke zaaglijsten

‌ Handige materialenlijst

‌ Goede illustraties

Met deze vier ingrediënten heb je een goede bouwtekening in handen, en weet je zeker dat jou doe het zelf project een succes wordt. Ben je nog niet overtuigd?

Bekijk dan deze Video (TIP)

ALLE HANDELSMERKEN EN LOGO’S ZIJN HET BEZIT VAN HUN RESPECTIEVELIJKE EIGENAARS. DEZE SITE EN DE PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE OP DEZE SITE WORDEN AANGEBODEN ZIJN NIET VERBONDEN, ONDERSTEUND OF GESPONSORD DOOR FACEBOOK OF HAAR VERWANTE ONDERNEMINGEN.