Kattenkrabpaal maken met een stappenplan voor jou kat?

kattenkrabpaal maken

Dan heb je de juiste keuze gemaakt door hieronder de bouwtekening voor het zelf maken van een krabpaal voor de kat te downloaden.

Vanaf nu kan jij zelf een kattenkrabpaal maken. Het is niet moeilijk voor een doe het zelver of een klusser om zelf een krabpaal te maken voor de kat.

Zelf een krabpaal maken is een leuk en vrij eenvoudig project mits je over de juiste bouwtekening voor het zelf maken van een katten krabpaal beschikt.

Zelf een kattenkrabpaal maken voor de kat

Als je op het punt staat om zelf een krabpaal te gaan bouwen voor jou kat dan heb je je vast ook al wel verdiept in het aankopen van een katten krabpaal.

kattenkrabpaal maken

Je zal gemerkt hebben dat het aanschaffen van een krabpaal voor de kat een dure aangelegenheid is bij de grotere tuin centrums of dieren speciaalzaken.

Vanaf nu kan jij zelf goedkoop een kattenkrabpaal maken van hout aan de hand van de duidelijke stap voor stap bouwtekening voor het maken van een krabpaal voor katten. Je bespaart je al snel honderden euro’s.

Zo kan je ook nog eens zelf bepalen hoe de krabpaal voor de kat die je zelf gaat bouwen eruit moet komen te zien.

Zo zal de krabpaal die jij zelf maakt voor jou kat perfect in jou interieur staan.

Hoe zelf een kattenkrabpaal maken

Natuurlijk weten we allemaal dat katten hun nagels gebruiken om hun territorium te markeren. Als je niet wil dat jou kat dat aan jou meubilair gaat doen, dan is het zeker verstandig om zelf een krabpaal van hout te maken met een bouwtekening.

Daarnaast kan je ervoor kiezen om een grote krabpaal zelf te maken zodat de kat altijd een hoge en veilige plek heeft.

Omdat de bouwtekening voor een krabpaal allerlei soorten maten en afmetingen laat zien, kan jij zelf bepalen hoe groot en hoe hoog je jou katten krabpaal wil maken.

kattenkrabpaal maken

Niet alleen alle afmetingen voor het zelf maken van een krabpaal voor de kat zijn te vinden in de bouwtekening die je hieronder kan downloaden, maar je vindt er ook handige tips voor het maken van een krabpaal en soorten bekleding voor de krabpaal.

Zelf houten kattenkrabpaal maken

Nu jij precies weet hoe je zelf een houten krabpaal moet gaan maken voor jou kat kan je aan de slag gaan.

Ook moet je nadenken over de bekleding voor de katten krabpaal. Je kan het krab gedeelte van de kattenkrabpaal bekleden met kokosmat, maar sisal is ook een goede oplossing waar de kat graag aan krabt.

Als doe het zelver kan jij nu goedkoop en makkelijk zelf een krabpaal van hout maken. Als je ook nog een slaapgedeelte wil maken op de krabpaal dan kan dat natuurlijk.

Hoe je een slaapgedeelte op een kattenkrabpaal moet maken lees je ook in de bouwtekening voor een katten krabpaal die je kan downloaden.

Je kan direct aan de slag met de tekening voor het zelf maken van een krabpaal zodat jou kat je eeuwig dankbaar zal zijn.

meer info, klik hier >>

 

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   0

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.