Een wandbord van steigerhout zelf maken?

Ja, doen! Een dag als vandaag is perfect om zelf een wandbord van steigerhout te maken, en we zullen je vertellen waarom.

Ben jij die saaie muur in de woonkamer ook zo beu? Kijk je al jaren tegen hetzelfde schilderij of familie portret aan? Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen, door zelf een wandbord van steigerhout te gaan maken.

Zelf leuke dingen maken van hout is altijd een goed idee, maar een wandbord van steigerhout staat toch echt wel in de top 5.

Een wandbord maken is een leuk doe het zelf project om mee te beginnen als startende klusser, maar ook als meer ervaren doe het zelver kan je zelf erg mooie dingen maken van steigerhout, waaronder dus een wandbord.

Heb jij zin om jou woonkamer een totale metamorfose te geven? Dan is het een goed idee om te beginnen met het zelf maken van een steigerhouten wandbord.

Wil je weten hoe je dit moet doen? In dit artikel vertellen we jou daar alles over, en natuurlijk kan je hieronder een bouwtekening voor een wandbord van steigerhout downloaden.

Zelf een houten wandbord met planken maken

Zeg nou zelf, het wordt echt eens tijd dat jou woonkamer weer eens een flinke boost krijgt.

Zonder dat je direct jou complete interieur hoeft te veranderen, of honderden euro’s uit te geven, kan je jou woonkamer nu direct opfleuren door zelf een houten wandbord met planken te maken.

Zelf een wandbord van steigerhouten planken maken is niet moeilijk, maar er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten.

Je wil natuurlijk voorkomen dat het complete wandbord van steigerhout straks van de muur komt zetten, inclusief de antieke vaas van tante Ans.

Een wandbord van steigerhout bevestigen aan de muur vergt dan ook een uitleg.

wandbord zelf maken

In de bouwtekening voor een wandbord van steigerhout lees jij duidelijk en stap voor stap hoe jij zelf een wand van steigerhout planken aan de muur kan bevestigen, zodat deze ook daadwerkelijk stevig is.

Je kan ervoor kiezen om een hele wand van steigerhout zelf te maken, maar een klein gedeelte van de muur van planken van steigerhout voorzien geeft ook direct al een speels effect.

Steigerhout heeft nou eenmaal de eigenschap dat het zich makkelijk laat bewerken en geeft jou interieur direct een trendy en landelijke uitstraling! Win win!

Bouwtekening voor een wandbord van steigerhout downloaden

Een doe het zelf klus met steigerhout begint met het downloaden van een duidelijke bouwtekening.

Misschien zal je denken dat het niet zo moeilijk is om een paar planken van steigerhout tegen de muur te bevestigen, maar als je dit doe het zelf project met steigerhout tot een succes wil maken, zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn.

Zonder dat je direct rode cijfers ziet op jou bankrekening, kan jij nu zelf een wandbord van steigerhout maken aan de hand van de bouwtekening die je hieronder kan downloaden.

In deze tekening voor een wandbord staat precies beschreven welke materialen je allemaal nodig hebt als je zelf een wandbord van steigerhout wil maken, en hoe je deze het beste aan de muur kan bevestigen zonder dat de buurman gaat klagen dat er bouten aan zijn kant van de wand zichtbaar zijn. Met de bouwtekening voor een wandbord van steigerhout begint jou doe het zelf project van hout meteen goed. Wil jij jou woonkamer een make-over geven en zelf een steigerhouten wandbord aan de muur maken? Klik dan hier >>

 

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   0

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.