Wil jij zelf een bartafel maken van steigerhout?

Dat kan! In dit artikel vertellen we jou precies hoe jij zelf een bartafel kan maken, en waar je op moet letten tijdens het bouwen van een bartafel van steigerhout.

Het is niet moeilijk om zelf een bartafel van hout te maken, elke doe het zelver of klusser kan het. Aan de hand van de duidelijke bouwtekening voor een bartafel kan jij stap voor stap zelf een bartafel maken voor in jou keuken of misschien wel op het terras.

Zelf een bartafel maken was nog nooit zo makkelijk met de tekening voor een steigerhouten bartafel die je hieronder kan downloaden.

Bartafel van steigerhout maken met een bouwtekening

Als je zelf een bartafel wil gaan maken, dan is een duidelijke en stap voor stap bouwtekening een absolute must.

Bij een bartafel is het heel belangrijk dat jij de juiste hoogte en afmetingen aanhoudt tijdens het bouwen van een bartafel, anders is het leuke effect van een bartafel in huis direct weg. Ook moet je er comfortabel aan kunnen borrelen met vrienden en familie.

De bartafel van steigerhout die je zelf gaat maken, moet dan ook stevig zijn en tegen een stootje kunnen.

Met de bouwtekening voor een bartafel weet jij zeker dat jou doe het zelf project ook daadwerkelijk een succes wordt.

bartafel maken stappenplan

Natuurlijk kan je er later ook voor kiezen om zelf krukken van steigerhout te gaan maken, die perfect matchen bij de houten bartafel die je zelf hebt gemaakt.

Zo maak jij in een relatief korte tijd zelf een heel leuk houten meubel voor in jou keuken of terras!

Zelf een bartafel maken van steigerhout met een bouwtekening is helemaal niet zo moeilijk als dat je misschien wel dacht. Het resultaat van dit leuke doe het zelf project met steigerhout mag er zeker zijn!

Standaard hoogte voor een bartafel, hoe maak ik dat?

Je zal begrijpen dat je met een bartafel pas echt het kroeg idee krijgt, als je deze ook perfect op hoogte maakt.

De standaard hoogte voor een bartafel en hoe je die zelf kan maken, staat precies beschreven in de bouwtekening voor een bartafel die je hieronder kan downloaden.

Dit geeft de door jou zelfgemaakte bartafel van steigerhout niet alleen heel veel stevigheid en een mooie uitstraling, maar een goede hoogte voor een bartafel is ook van belang als je hier comfortabel aan wil zitten op bijvoorbeeld steigerhouten bar krukken die je ook zelf kan maken. Ook een duidelijke bouwtekening voor bar krukken van steigerhout kan je hieronder downloaden. Een bartafel maken in de keuken of buiten op het terras is dus niet alleen een heel leuk doe het zelf project, maar het bespaart je ook nog eens heel veel geld.

In meubelzaken en grotere tuincentrums kost de aanschaf van een bartafel met krukken van steigerhout je een behoorlijk bedrag. Vanaf nu is dat helemaal niet meer nodig en kan je zelf een bartafel maken van steigerhout met een bouwtekening.

Voor het geld wat je je bespaart door zelf een bartafel van hout te gaan maken, kan je ook nog eens zelf leuke bar krukken van steigerhout maken met een bouwtekening.

Wil jij direct aan de slag en echt iets leuks maken van steigerhout voor in huis of op het terras? Klik dan hier >>

 

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   2

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.