Boombank rond zelf maken met een stappenplan?

Boombank rond zelf maken

Dan is het een goed idee om daar een boombank rondom heen te maken. Deze boombank kan je maken van verschillende soorten hout.

Je kan bijvoorbeeld kiezen uit eiken, grenen, hardhout, vuren of geïmpregneerd hout. Daarbij heb je ook nog eens de keuze uit twee verschillende soorten boombanken.

Boombank type A heeft een lengte van 1000 mm en een dikte van 45 mm en heeft een achthoekig model.

Type B van deze boombank rond heeft tevens een achthoekig model maar is opgebouwd uit meerdere latten. Met de keuze uit deze verschillende soorten boombanken is er dus altijd een bank naar jou keuze.

De bouwtekening voor deze boombank is voorzien van een handige materialen lijst, en natuurlijk van de juiste zaaglijsten voor een boombank.

Natuurlijk wordt in de boombank bouwtekening duidelijk en in stappen uitgelegd hoe jij zelf deze boombank kan maken.

Zelf een boombank maken met een bouwtekening?

Leuk idee! Een boombank doet ons direct denken aan onze jeugd, of aan een romantische plek in een park met bloesems aan de bomen.

Boombank rond zelf maken

Nu kan jij zelf een boombank maken met een bouwtekening en dat is helemaal niet zo moeilijk als dat je misschien wel dacht.

Het leuke aan zelf een boombank maken is eigenlijk wel dat het voor iedereen mogelijk is. We hebben tegenwoordig allemaal wel een boom in onze tuin, en wat is er nou leuker dan een mooie zitplaats kunnen maken rondom een boom.

De voordelen van een boombank zijn niet alleen dat je direct een hoop zitplaatsen creëert, maar in de zomer kan je ook genieten van de schaduw van deze boom.

Met de bouwtekening voor een boombank die je hieronder kan downloaden, kan jij in duidelijke stappen zelf een mooie bank om een boom maken, zonder dat je dat direct een hoop geld kost.

Je hoeft met de boombank rond bouwtekening geen jarenlange ervaring te hebben als doe het zelver of klusser.

Wil jij een sprookjesachtige tuin en zelf een boombank maken met een bouwtekening? In dit artikel vertellen we precies hoe je dat moet doen, en waar je rekening mee moet houden.

Boombank rond zelf maken

Een bank rond een boom zelf maken

Een bank rond een boom zelf maken begint natuurlijk allemaal met een geschikte boom.

Rond de meeste bomen in jou tuin kan je wel een bank maken, je moet alleen rekening houden met de diameter van de boom.

Zo moet je erop letten dat je de boom niet hindert in zijn groei, dus moet je in het midden voldoende ruimte overlaten. Dit is ook nodig omdat je natuurlijk zo lang als mogelijk wil genieten van de bank rond de boom die je zelf gaat maken.

Daarbij is de houtsoort die je kan gebruiken voor het zelf maken van een bank rond een boom ook van belang.

Doordat dit hout wordt blootgesteld aan de invloeden van het weer zoals vocht, is het raadzaam om voor een geïmpregneerde of harde houtsoort te kiezen als je zelf een bank rond een boom wil maken.

Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van jou boombank, en dat deze ook veilig is en blijft om op te zitten.

In de bouwtekening voor een boombank vind je niet alleen alle exacte diameters voor een boombank, maar ook de hoogte en afmetingen die belangrijk zijn als je zelf een bank rond een boom wil gaan maken.

Een bank rond een boom zelf maken is met de stap voor stap en duidelijke bouwtekening makkelijk voor iedereen!

Tekening boombank rond downloaden

Als je de tekening voor een boombank gaat downloaden, weet je niet alleen zeker dat jou de het zelf project een succes wordt, maar het bespaart je ook nog eens heel veel geld.

Waarom zou je honderden euro’s spenderen aan een boombank terwijl je deze nu ook heel makkelijk zelf kan maken?

In de meeste tuincentrums zijn de prijzen voor een boombank enorm hoog terwijl dat helemaal niet nodig is. Vaak laat de kwaliteit van het hout ook nog te wensen over, of is de diameter van de boombank net niet de afmeting die passend is voor jou boom.

Met de tekening voor een boombank die je hieronder kan downloaden kan iedereen zelf een boombank maken en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Met deze tekening voor een boombank kan jij in duidelijke stappen de instructies volgen zodat jij in een korte tijd zelf een prachtige boombank in de tuin kan maken.

Dit doe het zelf project is niet alleen heel erg leuk om te maken, maar het geeft ook nog eens heel veel voordelen. Profiteer van de schaduw van de boom in de zomer en maak nu zelf een boombank met een tekening.

Wil je direct aan de slag en zelf een boombank maken? Klik dan hier >>

Boombank rond zelf maken

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   0

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.