Wil jij zelf een buiten bar maken van steigerhout?

Dat kan je nu helemaal zelf! In dit artikel vertellen we precies hoe jij zelf een bar in de tuin of op het terras kan maken, zodat jou terras nog gezelliger wordt.

Het is niet moeilijk om zelf een buiten bar te maken van hout, maar er zijn wel een aantal dingen waar jij rekening mee moet houden. Elke doe het zelver en klusser kan nu zelf een houten buitenbar maken voor op het terras aan de hand van een duidelijke en stap voor stap bouwtekening voor een bar.

Bij een houten bar hoeven we natuurlijk niet direct te denken aan een café of aan een kroeg, maar een bar kan je ook heel goed buiten maken.

Zelf een buitenbar maken is niet alleen een erg leuk doe het zelf project met hout, maar het geeft jou terras ook nog eens heel veel sfeer.

Wil jij deze zomer genieten van jou buitenbar van steigerhout?

Die kan je nu zelf maken aan de hand van de bouwtekening voor een bar die je hieronder kan downloaden.

bar met spoelbak maken

Zelf een bar maken met een bouwtekening

Voordat jij zelf een steigerhouten bar gaat maken voor in de tuin of op het terras, moet je eerst bepalen waar jij deze bar wil gaan plaatsen.

Wil je bijvoorbeeld zelf een hoek bar maken? Of wil je liever een rechte houten bar? Alles is mogelijk mits je over de juiste bouwtekening voor een bar beschikt.

Deze bouwtekening voorziet jou van alle exacte afmetingen en hoogtes die jij moet weten als jij zelf een buiten bar wil gaan bouwen.

Ook alle materialen en houtsoorten die jij kan gebruiken voor het bouwen van een bar, vind je terug in de bouwtekening voor een bar die je hieronder kan downloaden.

Natuurlijk is het extra leuk om zelf houten krukken te maken die perfect passen bij de steigerhouten bar.

Steigerhouten krukken maken is een erg leuk project wat niet al te moeilijk is.

Deze houten krukken van steigerhout maken jou zelfgemaakte buiten bar helemaal af, en geven jou terras direct een gezellige uitstraling.

Natuurlijk kan je het ook nog groter aanpakken door een complete buitenkeuken zelf te gaan maken. Ook een bouwtekening voor een buitenkeuken kan je hieronder downloaden.

Zelf een buitenbar maken met een tekening

Stel je eens voor hoe leuk het zou zijn om zelf een gezellige buitenbar te kunnen maken van steigerhout.

We hoeven je niet te vertellen dat steigerhout tegenwoordig een erg populaire houtsoort is welke zich makkelijk laat bewerken.

Als jij zelf een buitenbar wil gaan maken met een tekening, dan is steigerhout een prima keuze voor een houtsoort.

Buiten het feit om dat steigerhout jou buitenbar direct een landelijke en trendy uitstraling geeft die perfect past op jou terras en in jou tuin, kan je met steigerhout ook goedkoop zelf een buitenbar bouwen.

Als je jou zelfgemaakte buitenbar eenmaal klaar hebt, kan je gaan denken over het aankleden van de bar.

Denk er eens over na hoe gezellig het zou staan om de buitenbar aan te kleden met leuke planten en kaarsjes?

Als je zelf een buitenbar gaat maken van steigerhout met een tekening, heb je dat allemaal zelf in de hand. Ook heb je vast al een klein beetje rondgekeken wat de kosten zijn voor een buitenbar op het terras, als je deze zou moeten kopen in bijvoorbeeld een tuincentrum.

Je zal geschrokken zijn van de prijzen terwijl dat vanaf nu helemaal niet meer nodig is! Nu kan jij zelf goedkoop een bar van steigerhout maken waarvan jij de hele zomer kan gaan genieten! Wil je direct aan de slag? Klik dan hier >>Buitenbar maken

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   1

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.