Houten brievenbus maken?

Je kent ze vast wel, die saaie groene plastic brievenbussen zonder uitstraling. Vanaf nu kan je daar makkelijk verandering in brengen doordat je makkelijk en snel zelf een brievenbus kan maken aan de hand van een duidelijke bouwtekening voor het maken van een houten brievenbus.

Je kan deze steigerhouten brievenbus helemaal naar jou eigen wensen en ideeën maken door middel van handige doe het zelf tips voor het maken van een brievenbus.

Brievenbus van steigerhout

Een brievenbus maken van steigerhout is niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is een duidelijke bouwtekening voor het maken van een brievenbus. In deze tekening vind je de juiste afmetingen voor de houten brievenbus die je zelf gaat maken.

Ook de materialen die je nodig hebt voor een steigerhouten brievenbus staan hierin beschreven.

Zo kan je stap voor stap een houten brievenbus maken die je daarna geheel naar eigen wens kan verven met een verfwash voor steigerhout.

Natuurlijk kan je jou zelfgemaakte brievenbus ook in zijn natuurlijke look van steigerhout laten voor een stoere en landelijke uitstraling.

Een brievenbus maken van steigerhout is dus niet moeilijk als je de juiste bouwtekening ter beschikking hebt. Iedereen kan het zelf maken met bouwtekeningen!

Eigen brievenbus maken

Een eigen brievenbus maken van steigerhout is dus als klusser echt goed te doen. Daarbij kan je de brievenbus persoonlijk maken door deze bijvoorbeeld te voorzien van jou familienaam of je maakt een brievenbus met initialen.

Er zijn heel veel variaties die je kan toepassen op een brievenbus. Een Amerikaanse brievenbus maken is ook mogelijk als je maar de juiste bouwtekening hebt. Deze kan je hier downloaden.

Er zijn heel veel verschillen in een brievenbus van steigerhout die je als doe het zelver zelf kan maken. Wat vind je mooi? En welke brievenbus past er bij de uitstraling van jou huis?

Ga je voor een strakke moderne brievenbus of voor een zelfgemaakte landelijke brievenbus. Zelf een houten brievenbus maken

Bouwtekening met afmetingen en houtsoort

Met de bouwtekening voor een steigerhouten brievenbus weet je exact welke afmetingen je nodig hebt maar ook welke houtsoort zich het beste laat bewerken. Dit is van belang zodat je jou doe het zelf klus zelf goed en makkelijk uit kan voeren.

Een goede bouwtekening geeft exact de afmetingen aan die jij nodig hebt voor het maken van een houten brievenbus.

Zo is de verspilling van hout minimaal en heb je dus echt minder afval over aan het einde van jou doe het zelf project.

Als je je exact aan de tekening houdt, zal je zien dat je uiteindelijk sneller klaar bent en je jou zelfgemaakte brievenbus direct in gebruik kan nemen. Laat die post maar komen!

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   0

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.