Meer info

Inhoud:

‌ Bouwtekeningen met uitgebreide uitleg en zaaglijst

‌ Moeilijkheidsgraad: beginner

‌ Houtsoort: hardhout, meranti en douglas

‌ Klik op de rode knop voor meer info!

Wil jij zelf een houten poort maken met een bouwtekening? Dat kan je vanaf nu helemaal zelf! In dit artikel lees jij alles wat je moet weten als jij zelf een houten poort wil gaan maken, en waar je op moet letten als je dit gaat doen.

Met de stap voor stap en duidelijke bouwtekening voor een houten poort kan jij nu zelf makkelijk een tuinpoort of een andere soort toegangspoort maken en dat is helemaal niet zo moeilijk als dat je misschien wel dacht.

Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben als doe het zelver of klusser, want met de bouwtekening voor een poort kan iedereen zelf een tuinpoort bouwen van hout. Een houten poort zelf maken heeft vele voordelen. Je kan ervoor kiezen om tuinpoort van hout te maken, maar nu kan je ook zelf een houten toegangspoort op de oprit maken zoals jij dat wil.

Zelf een poort maken van steigerhout

We hoeven je niet te vertellen dat steigerhout een zeer populaire houtsoort is op dit moment, en dat is niet zo gek. Steigerhout is een houtsoort welke zich makkelijk laat bewerken en dus ook geschikt is als jij zelf een poort van steigerhout wil gaan maken in de tuin. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om zelf een poort te maken van een andere houtsoort, bijvoorbeeld hardhout.

Met hardhout heb je de garantie dat jou zelfgemaakte houten poort een lange levensduur zal hebben. Met de bouwtekening voor een poort van steigerhout de je hieronder kan downloaden, weet jij niet alleen precies welke houtsoorten jij allemaal kan gebruiken als je zelf een poort van hout wil gaan maken, maar ook welke materialen jij daar allemaal voor nodig hebt.

Natuurlijk zijn er ook een aantal dingen waar jij rekening mee moet houden en op moet letten als jij zelf een poort wil maken van steigerhout of een andere houtsoort. Denk bijvoorbeeld eens aan de stut palen van de houten poort.

Hoe kan je deze bevestigen en zorg je voor een stevige constructie voor de houten tuinpoort die jij zelf gaat maken? Met de stap voor stap bouwtekening kan jij in duidelijke stappen zelf een tuinpoort maken van hout en er ook voor zorgen dat dit leuke doe het zelf project ook echt een succes wordt.

Zelf goedkoop een houten tuinpoort maken

Als jij zelf een tuinpoort wil gaan maken van steigerhout, dan heb je je vast al een klein beetje georiënteerd in de aanschaf van een houten tuinpoort. Je zal gemerkt hebben dat in de meeste bouwmarkten en grotere tuincentrums de prijs voor een houten tuinpoort behoorlijk hoog is.

Als je kiest voor een tuinpoort van hardhout dan zullen de prijzen zeker nog meer stijgen terwijl dat helemaal niet nodig is. Nu kan jij zelf goedkoop een houten tuinpoort maken met de duidelijke bouwtekening die je hieronder kan downloaden.

 

Je weet van tevoren precies wat de kosten zijn als jij zelf een tuinpoort van hout gaat maken, en welke materialen je allemaal aan moet schaffen. Als je als doe het zelver een tuinpoort gaat maken met een bouwtekening dan bespaar je jezelf niet alleen honderden euro’s, maar zelf een poort maken voor in de tuin of op het erf is een erg leuk doe het zelf project waar je jarenlang plezier van zal gaan hebben. Wil jij direct aan de slag en zelf een poort maken van hout? Klik dan hier >>

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   1

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.