Konijnenhok bouwtekening met handige stappenplan en zaaglijst nodig?

Dan ben je nu nog maar enkele stappen verwijderd van het zelf maken van een konijnenhok precies zoals jij dat wil.

Zelf een konijnenhok maken is zeker niet moeilijk, en ook nog eens een erg leuk project om te doen.

Je hoeft geen ervaren doe het zelver of klusser te zijn, een konijnenhok zelf maken kan jij nu ook met de handige en stap voor stap uitleg in de bouwtekening voor konijnenhok.

Goedkoop zelf een konijnenhok maken

Een konijnenhok kopen is vaak erg duur. Je hebt vast al wel eens rondgekeken in dieren speciaalzaken wat een houten konijnenhok nu eigenlijk kost..

De prijzen voor een konijnenhok zijn vaak schrikbarend hoog, terwijl jij nu zelf een goedkoop konijnenhok kan maken zoals jij dat wil.

Het enige wat jij nodig hebt zijn de juiste materialen en een konijnenhok bouwtekening voor het maken van een houten konijnenhok.

binnenhok konijn

Konijnenhok voor buiten zelf maken

Een konijn heeft een veilige en warme plek nodig als je besluit dat het konijnenhok buiten een plaats moet gaan krijgen.

Dit gaat natuurlijk prima en het konijn zal zich heerlijk voelen in het door jou zelfgemaakte konijnenhok van hout.

Natuurlijk zijn er een aantal dingen waar je op moet gaan letten bij het zelf bouwen van een houten konijnenhok.

Zo moet het nachthok van het konijn goed geïsoleerd zijn, en mag het konijnenhok nooit in de wind staan.

Konijnenhok bouwtekening met handige stappenplan Alles wat je moet weten over het zelf bouwen van een konijnenhok voor buiten, vind je in de duidelijke konijnenhok bouwtekening die je hieronder kan downloaden.

Hierin staat precies beschreven welke materialen jij het beste kan gebruiken als je zelf een konijnenhok van hout wil maken.

Houten konijnenhok maken met ren

Natuurlijk kan jij jou gemaakte konijnenhok net zo uitbreiden als je zelf wil.

Je kan er namelijk ook voor kiezen om een houten konijnenhok met ren zelf te gaan maken, zodat jou konijn straks alle vrijheid heeft.

Je zal zien dat het niet moeilijk is om zelf een mooi en degelijk konijnenhok te bouwen en je bespaart je er ook nog eens heel veel geld mee.

Als het zelfgemaakte konijnenhok van hout eenmaal klaar is, kan je deze natuurlijk gaan verven of behandelen met bijvoorbeeld een olie voor hout. De keuze is geheel aan jou.

Afmetingen voor een konijnenhok

De afmetingen voor een houten konijnenhok vind je ook allemaal terug in de konijnenhok bouwtekening die je hieronder kan downloaden.

Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met het aankopen van het materiaal voor een konijnenhok en hoe je deze straks het beste zelf kan gaan maken aan de hand van de bouwtekening voor een konijnenhok. Konijnenhok bouwtekening met handige stappenplan Je zal zien dat je nu makkelijk zelf een houten konijnenhok kan maken voor buiten, die je zelf net zo uit kan breiden zoals jij dat wil.

Zelf een konijnenhok maken met ren of alleen met een nachthok is dus vanaf nu niet moeilijk meer.

Het konijn zal zich prettig voelen in zijn nieuwe houten konijnenhok die jij nu helemaal zelf kan maken.

Bouwtekening konijnenhok

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   0

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.