Wijnrek zelf maken met een handige stappenplan en zaaglijst?

wijnrek zelf maken

Dan hoef je niet verder te zoeken want met de bouwtekening voor het zelf maken van een wijnrek, kan je dat nu helemaal zelf.

Een wijnrek maken is niet moeilijk en erg leuk om te doen.

Elke doe het zelver of klusser kan nu zelf makkelijk een wijnrek zelf maken zodat jij jou wijnen altijd netjes en mooi op kan bergen in het door jou zelfgemaakte houten wijnrek van bijvoorbeeld steigerhout.

Wijnrek maken van steigerhout

Natuurlijk zijn er heel veel houtsoorten die jij kan gaan gebruiken voor het maken van een houten wijnrek.

De keuze die jij daarin maakt heeft natuurlijk te maken met hoeveel geld jij wil spenderen aan het zelf maken van een wijnrek, en welke houtsoort er bij jou interieur past.

Met de bouwtekening voor een wijnrek kan jij zelf een wijnrek maken van hout met de houtsoort die jij kiest. Steigerhout is een houtsoort welke zich makkelijk laat bewerken.

Als jij een wijnrek van steigerhout wil maken zal je zien dat dit niet alleen een houtsoort is waar je fijn mee kan werken, maar het geeft jou zelfgemaakte houten wijnrek ook nog eens een heel stoer en landelijk uiterlijk.wijnrek zelf maken

Wijnrek zelf maken op maat

Jij kan het door jou zelfgemaakte wijnrek net zo groot maken als jij zelf wil, of zo groot als de ruimte het toelaat waar het houten wijnrek moet komen.

Met de bouwtekening voor het maken van een wijnrek weet je niet alleen de exacte afmetingen voor het maken van een wijnrek, maar je weet ook hoe je een wijnrek op maat moet maken en welke materialen je daar allemaal voor nodig hebt.

Een eigen wijnrek zelf maken is niet alleen heel erg leuk om te doen, maar het bespaart je ook nog eens heel veel geld.

wijnrek zelf maken

Zo kan jij zelf goedkoop een eigen wijnrek zelf maken. Als jij zelf een wijnrek van hout wil gaan maken zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

Zo moet de wijn voldoende schuin liggen in het rek, voor een optimale smaak van de wijn.

Hoe je zelf een houten wijnrek moet maken met de juiste afmetingen en houtsoorten, lees je allemaal in de bouwtekening voor een houten wijnrek.

Eigen wijnrek zelf maken

Er is natuurlijk niets leuker dan al jou lekkere wijnen mooi en geordend bij elkaar te hebben in een door jou zelf gemaakt houten wijnrek.

Een steigerhouten wijnrek zelf maken heeft ook nog eens als voordeel dat het ontzettend veel opbergruimte biedt, buiten het feit om dat een houten wijnrek natuurlijk een aanwinst is voor jou interieur. Als je jou eigen wijnrek eenmaal klaar hebt, kan je gaan nadenken over het uiterlijk van jou houten wijnrek.

Wil je jou houten wijnrek verven of in de olie zetten, of laat je het steigerhouten wijnrek in zijn oorspronkelijke houtkleur en kies je daarmee voor een stoer en landelijk uiterlijk van jou zelfgemaakte houten wijnrek?

Je kan het vanaf nu allemaal zelf maken met de handige en duidelijke bouwtekening voor een houten wijnrek.

meer info, klik hier >>

wijnrek zelf maken

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   0

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.