Meer info

Inhoud:

‌ Bouwtekeningen met uitgebreide uitleg en zaaglijst

‌ Moeilijkheidsgraad: beginner

‌ Houtsoorten: 5

‌ Klik op de rode knop voor meer info!

Maak je Kerst Decoratie gewoon zelf

Wil jij zelf kerstdecoratie maken? Dan hoef je niet meer verder te zoeken want zelf kerst decoratie maken van hout kan je nu helemaal zelf aan de hand van de bouwtekening voor het maken van kerstdecoraties van hout. Kerst is een gezellige tijd met kerstverlichting , lekker eten en gezellig samen zijn met vrienden en familie.

Wil jij deze kerst jou familie imponeren met jou zelfgemaakte houten kerstdecoratie? Het enige wat jij nodig hebt is de stap voor stap en duidelijke bouwtekening voor het zelf maken van kerstdecoratie die je hieronder kan downloaden.

Zelf kerstversiering maken van hout

Kerstdecoratie maken van hout is niet alleen erg trendy maar ook nog eens erg leuk om te doen. Elke doe het zelver of klusser kan nu zelf zijn of haar eigen kerstdecoratie van hout maken. Denk je bij kerstversiering aan bijvoorbeeld een steigerhouten lantaarn die je zelf kan maken aan de hand van de duidelijke bouwtekening? Of wil je liever zelf een houten kerstboom maken van steigerhout. Het is nu mogelijk om zelf kerstversiering van hout te maken.

Je kan de kerstversiering zelf maken en natuurlijk naar eigen wens en smaak behandelen met bijvoorbeeld een wash voor steigerhout of je kan je zelfgemaakte houten kerstversiering schilderen in de kleuren van jou interieur.

Zelf kerst tafeldecoratie maken

Met kerst willen we natuurlijk allemaal een mooi gedekte en gezellig tafel om lekker lang aan te eten en te borrelen. Wat is er nou leuker om zelf kerst tafeldecoratie te maken van hout? Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan een kleine steigerhouten kerstboom die je makkelijk zelf kan maken, of een kerst windlicht van steigerhout.

Je kan deze natuurlijk zo groot of klein maken als je zelf wil, want alle exacte afmetingen en materialen die jij nodig hebt voor het zelf maken van kerstdecoratie vind je in de bouwtekening voor kerstdecoratie die je hieronder kan downloaden. Zelf kerstversiering maken van hout is dus niet moeilijk en veel persoonlijker.

Zelf houten kerstdecoratie maken

Knutselen voor kerst

Rond de tijd van kerst liggen de grote tuincentrums en winkels helemaal vol met dure kerstversiering voor binnen en buiten het huis.

Nu kan jij zelf goedkoop houten kerstversiering maken aan de hand van een tekening. Kerstdecoratie maken is vele malen leuker en goedkoper om te doen en te maken, en dat kan jij nu helemaal zelf.

Zelf kerstversiering maken is niet moeilijk. Met de bouwtekening voor kerstdecoraties kan jij als doe het zelver of klusser nu de mooiste kerstversiering maken voor binnen en buiten.

Houten kerstboom maken

Natuurlijk hoort een houten kerstboom bij kerst. Wat is er nou leuker dan zelf een houten kerstboom maken van bijvoorbeeld steigerhout?

Versier de kerstboom hoe jij wil en pas hem aan aan jou interieur en stijl. In de bouwtekening voor houten kerstboom vind jij alle exacte afmetingen en houtsoorten die jij kan gebruiken om zelf een steigerhouten kerstboom te maken.

Ook een houten kerstster maken kan jij vanaf nu helemaal zelf. Wil je liever een houten windlicht zelf maken? Alles is mogelijk. Vanaf nu kan jij makkelijk zelf houten kerstdecoratie maken met de bouwtekening voor kerstversiering.

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   0

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.