Tuinhek maken met een bouwtekening?

Tuinhek maken met een bouwtekening

Wil je graag zelf een houten tuinhek maken? Dat kan je nu heel makkelijk zelf doen aan de hand van deze handige bouwtekening voor het maken van een houten tuinhek.

Een tuinhek zelf maken hoeft niet moeilijk te zijn, mits je in het bezit bent van de juiste bouwtekening voor het maken van een houten hek.

Zelf een houten tuinpoort maken bespaart je niet alleen heel veel geld, maar het is ook nog eens een leuk project om als doe het zelver te maken.

Een tuinpoort van hout zelf maken

Een houten tuinhek maken of tuinpoort zelf maken is niet alleen erg leuk om te doen, het zal jou tuin ook de uitstraling geven die jij wil.

Natuurlijk is dit ook weer afhankelijk van welke houtsoort je kiest voor jou zelfgemaakte houten tuinpoort. Er zijn veel houtsoorten geschikt voor het maken van een houten tuinhek.

Tuinhek maken met een bouwtekening nodig.

Denk bijvoorbeeld eens aan een tuinhek van hardhout. Deze houtsoort heeft een lange levensduur en kan je vaak onbehandeld laten.

Een tuinhek zelf maken van douglas hout heeft ook zo zijn voordelen.

Deze houtsoort is relatief goedkoop voor het maken van jou eigen houten tuinhek met bouwtekening en laat zich makkelijk bewerken.

Let er bij deze houtsoort wel op dat het behandeld moet worden tegen de weertypes die wij in Nederland kennen. tuinhek zelf maken

Verankeren van een houten tuinpoort

Natuurlijk is het ook heel belangrijk dat jou zelfgemaakte houten tuinhek goed verankerd wordt in de grond of aan bijvoorbeeld een muur.

Je wil immers dat jou tuinpoort een tijdje meegaat en dat je er zo lang mogelijk plezier van kan hebben. Deze en nog veel meer andere tips vind je in de bouwtekening voor houten tuinpoort.

Diverse soorten tuinhekken zelf maken

Er zijn veel soorten tuinhekken van hout die je nu makkelijk zelf kan maken met de bouwtekening voor een houten tuinhek.

In deze tekening vind je alle exacte afmetingen voor een tuinhek die jij nodig hebt en hoe jij stap voor stap zelf een houten tuinpoort kan maken zoals jij hem wil hebben.

Zo wordt het voor een doe het zelver nu heel erg makkelijk om een houten tuinhek in de tuin te maken aan de hand van deze duidelijke bouwtekening voor het maken van een houten tuinhek. tuinhek maken

Goedkoop zelf een houten tuinpoort maken

Natuurlijk heb je al wel eens bij de grotere tuincentrums gekeken naar een houten tuinpoort of een houten tuinhek maken in verschillende formaten.

Het zal je dan ook opgevallen zijn dat een houten tuinhek prijzig is, en dat je vaak ook nog gebonden bent aan een aantal bepaalde maten.

Nu kan je goedkoop zelf een tuinhek maken van hout met een bouwtekening die jou stap voor stap vertelt wat je moet doen.

Ook weet jij exact de afmetingen voor een houten tuinhek die jij zelf kan maken.

Je bent dus niet alleen veel goedkoper uit, maar zelf een houten tuinpoort maken met een duidelijke bouwtekening is ook nog eens een leuk project voor de doe het zelver.

meer info, klik hier >>

Tuinhek maken met een bouwtekening nodig.

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   0

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.