Zelf tuinmeubelen maken begint natuurlijk met een goede bouwtekening.

Hiermee weet je zeker dat jou doe het zelf project een succes wordt, en dat je geen tijd hoeft te verspillen om uit te zoeken hoe je zelf mooie tuinmeubelen kan gaan maken.

Gelukkig komt het mooie weer er weer aan, dus is het tijd om de tuin in te gaan. Heerlijk genieten van het mooie weer in jou tuin of terras.

Zie je er een beetje tegenop om dure tuinmeubelen te moeten gaan kopen?

Dat kunnen we ons voorstellen. Tuinmeubelen zoals bijvoorbeeld een loungeset van steigerhout, of een buitenkeuken zijn nou eenmaal vrij duur als je deze zou moeten kopen in een tuincentrum.

Met de bouwtekeningen voor tuinmeubelen van hout, maak jij ze nu helemaal zelf en dat scheelt je enorm veel geld.

In dit bouwtekeningen pakket vind je heel veel verschillende soorten tuinmeubelen die jou terras direct een flinke boost zullen geven.

Natuurlijk kan je zelf zoveel tuinmeubels maken als dat je zelf wil, want de mogelijkheden met deze tekeningen zijn eindeloos.

Een klein voorbeeld van de projecten voor jou tuin die je zelf kan maken vind je hieronder: ‌

‌ Steigerhouten lounge sets ‌

‌ Buitenkeukens en bbq tafels ‌

‌Picknicktafel ‌

‌ Veranda ‌

Tuinbank

lounge hoekbank bouwen

Loungeset van steigerhout

Een steigerhouten loungeset is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken van het terras.

Dat is niet zo raar als je je bedenkt hoe fijn het eigenlijk is om lekker onderuit gezakt te kunnen genieten van het mooie weer.

Een lounge set is eigenlijk een bankstel, maar dan voor buiten.

Met de bouwtekeningen voor een loungeset, heb je de keuze uit verschillende soorten en modellen lounge banken en sets.

Heb je een kleinere tuin? Met de verschillende afmetingen die deze bouwtekeningen bevatten, is er altijd een loungeset die in jou terras of tuin past.

Steigerhout is een van de meest populaire houtsoorten die gebruikt wordt voor het zelf maken van een loungeset. Gebruik je liever een andere houtsoort? Ook deze vind je terug in de loungeset bouwtekeningen.

Wil je niet teveel geld uitgeven en toch een mooie zit gelegenheid maken op jou terras?

Dan is zelf een loungeset maken van hout een goed idee. De tekening is voorzien van een uitgebreide zaaglijst, en van een handige materialen lijst zodat je precies weet wat je nodig hebt voor dit leuke doe het zelf project.

Buitenkeukens en bbq tafels

Nog een klassieker voor op het terras is natuurlijk een buitenkeuken of een bbq tafel.

Als het zonnetje lekker schijnt, wil je natuurlijk niets liever dan zo lang mogelijk buiten genieten.

Wat is er dan leuker om lekker buiten te kunnen koken en barbecueën? Je hebt vast wel eens rondgekeken wat een buitenkeuken nou eigenlijk kost.

Buitenkeuken steigerhout

Je bent al snel honderden euro’s kwijt aan een buitenkeuken, terwijl dat helemaal niet nodig is.

Met de bouwtekening voor een buitenkeuken maak je nu zelf een prachtige keuken voor op het terras, compleet met opbergvakken en kastjes.

Natuurlijk is de buitenkeuken bouwtekening er in verschillende modellen en afmetingen zodat je ook als je een kleinere ruimte hebt, zelf een buitenkeuken kan maken.

Heb je al een mooie barbecue zoals bijvoorbeeld een Big Green Egg?

Dan is het natuurlijk heel erg leuk om zelf een mooie bbq tafel te gaan maken. De bouwtekening voor een Big Green Egg barbecue tafel is voorzien van verschillende exacte afmetingen voor een Big Green Egg. Hiermee kan je dus zelf een mooie ombouw voor jou barbecue maken, en dat voor heel weinig geld. Dankzij de handige materiaal lijst weet jij precies wat je nodig hebt voor deze leuke doe het zelf klus.

Picknicktafel van hout

In een echte tuin mag een picknicktafel natuurlijk niet ontbreken.

Zelf een picknicktafel maken is helemaal niet zo moeilijk als dat je misschien wel dacht, alhoewel een goede en duidelijke bouwtekening wel een vereiste is.

Met de tekening voor een picknicktafel maak jij nu zelf een handige houten tafel met banken in de tuin, of op jou terras.

Een picknicktafel is makkelijk als je bijvoorbeeld een grote familie hebt, of kinderen. Je hebt niet alleen behoorlijk wat zitruimte, maar het mooie aan een picknicktafel is, is dat je direct een tafel tot je beschikking hebt.

Dit scheelt een hoop gesleep in de tuin. De bouwtekening voor een picknicktafel is voorzien van verschillende afmetingen en modellen. Zo is er altijd een tafel die aan al jou wensen voldoet.

Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben als doe het zelver, want in deze tekening wordt alles stap voor stap en duidelijk uitgelegd.

Zelf een picknicktafel maken is niet alleen heel erg leuk om te doen, maar voorziet jou terras of tuin ook direct van een mooi compleet tuinmeubel.

Veranda

Wil je zelf een groter project maken in de tuin? Maak dan zelf een veranda. Een veranda is natuurlijk een behoorlijke aanwinst voor jou terras en huis, omdat het heel veel voordelen biedt.

Zo kan je , als je de beschikking over een veranda hebt, ook met wat minder mooi weer buiten zitten. Is de temperatuur goed maar regent het?

Geen probleem want onder een veranda zit je altijd droog. Nog een voordeel van zelf een veranda maken is dat jou tuinmeubels altijd droog staan en blijven. Plaats je bijvoorbeeld een buitenkeuken of een lounge set onder de door jou zelfgemaakte veranda?

Dan zal je dat ook aanzienlijk schelen in het onderhoud van deze tuinmeubelen doordat ze niet in aanraking komen met vocht.

Zelf een veranda maken met een bouwtekening is een van de grotere doe het zelf projecten, maar je zal er veel plezier van hebben.

Zeker ook omdat zelf een veranda bouwen jou heel veel geld zal besparen.

De bouwtekening voor een veranda is voorzien van een stap voor stap uitleg, uitgebreide zaaglijsten en een handige materialen lijst zodat je precies weet wat je nodig hebt. steigerhouten meubelen maken met een gids

Tuinbanken

Tuinbanken zijn niet meer weg te denken uit de tuin of op het terras. Je hebt altijd wel eens de behoefte om ergens in de tuin te gaan zitten, zonder dat je direct op het terras zit.

Wil je bijvoorbeeld een lekker boek lezen in dat hoekje in de tuin? Dan is een tuinbank ideaal.

Zelf een tuinbank maken is helemaal niet zo moeilijk, en zelfs een van de beginners projecten van dit bouwtekeningen pakket. Natuurlijk heb je de keuze uit verschillende soorten tuinbanken, en kan je werken met diverse houtsoorten. Wil je een kleine tuinbank maken van steigerhout?

Of Wil je een tuinbank met plantenbakken maken? Alles is mogelijk met de tuinbanken bouwtekeningen. Een tuinbank heeft tevens het voordeel dat deze makkelijk te verplaatsen is, zodat jij altijd snel zitruimte kan creëren op het terras.

Geen gesleep meer met zware tuinstoelen, want een houten tuinbank geeft ineens behoorlijk wat zitruimte. De bouwtekening voor een tuinbank heeft een duidelijke zaaglijst, zodat je precies weet welke stappen je moet volgen als je zelf een tuinbankje wil gaan maken.

Bouwtekeningen voor tuinmeubelen downloaden

We kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent geraakt door het enorme aanbod in houten tuinmeubelen die je zelf kan gaan maken.

Zeker nu het voorjaar weer voor de deur staat, is dit de perfecte tijd om zelf tuinmeubelen te gaan maken.

Ondanks het feit dat je misschien direct wil beginnen met het bouwen van tuinmeubelen, raden we je aan om niet zomaar aan de slag te gaan.

Het zou natuurlijk zonde zijn als je straks niet tevreden bent over jou zelfgemaakte tuinmeubelen, omdat je misschien een constructie fout hebt gemaakt.

Opberg bank maken

Je eigen hoekbank maken voor in de tuin is een van de betere doe-het-zelfideeën met hout

Begin een doe het zelf project als tuinmeubelen maken altijd met een goede bouwtekening. Op deze manier weet jij precies welke stappen je moet volgen, en heb je de beschikking over alle exacte afmetingen van het tuinmeubel wat jij graag zelf wil gaan maken.

Dit scheelt niet alleen heel veel tijd en geld, maar het werkt ook nog eens makkelijk en plezierig.

En wat is er nou leuker dan een mooi eindresultaat waar je direct van kan gaan genieten?

Wil je dit voorjaar en zomer echt genieten van jou tuin en terras?

Maak dan een of meerdere van de tuinmeubelen die dit bouwtekeningen pakket te bieden heeft, en start vandaag nog. Aan de slag? Klik dan hier >>

tuinmeubelen maken

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   1

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.