Wil jij zelf een sidetable maken?

Dat kan je vanaf nu helemaal zelf met de bouwtekening voor een sidetable. Een sidetable van steigerhout maken is niet alleen een aanwinst voor jou woonkamer of interieur, maar is ook helemaal niet moeilijk om zelf te maken.

Sidetable zelf maken

Elke doe het zelver of klusser kan vanaf nu een houten sidetable maken. Hoe je een sidetable van steigerhout moet maken en waar je op moet letten, lees je verderop in dit artikel.

Het enige wat jij nodig hebt om zelf een mooie sidetable voor in de woonkamer te kunnen maken is een bouwtekening voor een sidetable die je hieronder kan downloaden. Met een houten sidetable kan je eindeloos variëren in jou woonkamer en geven het interieur een echte boost.

Een sidetable van steigerhout kan je niet alleen plaatsen achter jou bank, maar natuurlijk ook tegen een lange stenen wand in de woonkamer.

Op een sidetable van hout kan je van alles plaatsen. Van leuk decoratie materiaal tot aan fotolijstjes.

Je kan dus eindeloos varieren met een sidetable van steigerhout en vanaf nu kan jij deze helemaal zelf maken aan de hand van de duidelijke en stap voor stap bouwtekening voor een sidetable.

Sidetable voor buiten

Een sidetable maken is leuk om te doen en niet moeilijk om zelf te maken.

Je kan ervoor kiezen of je jou zelfgemaakte sidetable van steigerhout in jou woonkamer wil plaatsen, of misschien wel ergens anders in jou huis, bijvoorbeeld in de gang.

Ook kan je ervoor kiezen om een sidetable voor buiten in de tuin te maken, of als handig bijzettafeltje voor op het terras.

Sidetables voor buiten hebben natuurlijk een andere behandeling nodig omdat deze blootgesteld worden aan de weertype’s die we hier in Nederland kennen.

Sidetable zelf maken

Ook met de houtsoort voor een sidetable voor buiten in de tuin moet je rekening houden.

Voor een sidetable voor buiten kan je het beste een harde houtsoort gebruiken.

Deze zijn wel wat duurder in aanschaf, maar zullen uiteindelijk langer meegaan en beter bestand zijn tegen regen en vocht.

Zo heb jij langer plezier van de houten sidetable voor buiten. In de bouwtekening voor een sidetable van steigerhout lees je niet alleen hoe jij zelf een sidetable kan maken voor buiten, maar je weet ook welke houtsoorten en materialen er geschikt zijn voor het maken van een sidetable voor buiten in de tuin of op het terras.

Lange smalle sidetable

Sidetables zijn er in allerlei soorten en maten en nu kan jij zelf bepalen hoe jou sidetable eruit moet komen te zien.

Kies je voor een lange smalle sidetable? Dan is het erg leuk om deze bijvoorbeeld achter een bank te plaatsen.

Als jij van plan bent om zelf een lange smalle sidetable van steigerhout te gaan maken, dan zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

Als je een houten sidetable wil maken voor achter de bank, let er dan bijvoorbeeld op dat de sidetable de goede hoogte krijgt. Het is natuurlijk de bedoeling dat de houten sidetable gelijk loopt met de hoogte van de achterzijde van de bank.

De afmetingen voor allerlei soorten sidetables van hout vind je in de bouwtekening voor een sidetable die je hieronder kan downloaden.

Zo weet jij precies welke hoogte jou zelfgemaakte sidetable moet krijgen en waar je nog meer rekening mee moet houden als jij zelf een lange smalle sidetable wil gaan maken voor achter de bank.

Een lange smalle sidetable maken is niet moeilijk en is vanaf nu ook nog eens heel leuk en makkelijk om zelf te maken.

Een smalle sidetable maken van steigerhout kan je vanaf nu helemaal zelf.

Sidetable van steigerhout

Een sidetable maken van steigerhout aan de hand van de duidelijke en stap voor stap bouwtekening is een erg leuke klus.

Steigerhout is een houtsoort welke zich makkelijk laat bewerken en jou interieur ook nog eens een stoere en landelijke uitstraling geeft..

Tegenwoordig kan je ervoor kiezen om het steigerhout wat jij gaat gebruiken om zelf een sidetable voor in huis te gaan maken, te behandelen met verschillende soorten verf washes die tegenwoordig te koop zijn.

Je kan de sidetable van steigerhout die jij zelf gaat maken zo aanpassen zoals jij dat wil. Wil je bijvoorbeeld een witte steigerhouten sidetable maken? Alles is mogelijk.

Een sidetable van steigerhout leent zich perfect voor het plaatsen van leuke decoraties of windlichten met kaarsen, maar je kan er ook voor kiezen om grote schemerlampen links en rechts van de steigerhouten sidetable te plaatsen.

Dit geeft een stoer effect aan jou woonkamer, en het is ook nog eens erg praktisch. Een witte sidetable van steigerhout maken is dus vanaf nu niet moeilijk meer met de bouwtekening voor een sidetable.

Met deze bouwtekening weet je alles wat je moet weten over het zelf maken van een sidetable.Sidetable zelf maken

Sidetable maken van pallets

Als jij zelf een sidetable wil maken dan zijn de variaties in houtsoorten eindeloos. Wat past in jou interieur en wat vind jij zelf mooi? Komt de door jou zelfgemaakte sidetable binnenshuis of buiten op het terras te staan?

Zomaar een aantal voorbeelden waar je rekening mee moet houden als jij een houtsoort gaat kiezen voor jou zelfgemaakte houten sidetable.

Pallethout is momenteel erg populair omdat dit hout relatief goedkoop is en een stoer en trendy uiterlijk geven aan jou interieur.

Een sidetable maken van pallethout is dan ook een erg leuk idee. Pallethout is makkelijk te verwerken en is nadat jij jou zelfgemaakte sidetable van pallets af hebt, makkelijk te bewerken met elke soort verf.

Hoe je een sidetable van pallets kan maken lees je in de uitgebreide bouwtekening voor een sidetable.

Als je zelf een sidetable wil gaan maken zijn er heel veel mogelijkheden wat betreft de houtsoorten die jij kan gaan gebruiken.

Een sidetable van pallets is een echte eyecatcher in jou woonkamer.

Vanaf nu is het makkelijk om zelf een sidetable van hout te kunnen maken, het enige wat jij nodig hebt is de bouwtekening voor een sidetable die je hieronder kan downloaden. Aan de slag!

sidetable-maken Sidetable zelf maken

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   0

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.