Houten kist maken bouwtekening met stappenplan nodig?

houten kist

Lees dan hieronder hoe jij dat het makkelijkste kan doen aan de hand van de bouwtekening voor het zelf maken van een houten opbergkist.

Elke doe het zelver of klusser kan nu een houten opbergkist maken van bijvoorbeeld steigerhout, want zelf een opbergkist maken is niet moeilijk.

Nu jij over de juiste tekening voor een houten kist beschikt kan je deze helemaal zelf maken.

Houten kist van steigerhout maken

Een houten opbergkist past eigenlijk wel in elk interieur en huis. Een opbergkist van hout geeft niet alleen een heel leuk en stoer effect in jou huiskamer, maar zorgt ook nog eens voor heel veel opbergruimte van bijvoorbeeld speelgoed of dekens.

Een opbergkist wordt natuurlijk niet voor niets ook wel eens dekenkist genoemd, en vanaf nu kan jij deze dekenkist zelf maken en aanpassen aan de stijl van jou interieur of zoals jij de dekenkist mooi vindt.

Eigenlijk maakt het niet uit wat je allemaal kwijt wil in de door jou zelfgemaakte opbergkist van steigerhout of een van de vele andere houtsoorten die je daarvoor kan gebruiken, een dekenkist zelf maken is gewoon erg leuk om te doen, en nu ook nog eens heel makkelijk aan de hand van de bouwtekening voor een houten opbergkist.

Goedkoop zelf een houten kist maken

Je hebt vast al wel een klein beetje rondgekeken bij de grote woonwinkels en tuincentrums om je te oriënteren op de aankoop van een dekenkist of opbergkist van hout.

Je zal gemerkt hebben dat het kopen van een houten opbergkist een dure aankoop is maar vanaf nu kan jij jezelf honderden euro’s besparen omdat jij nu makkelijk zelf een houten opbergkist kan maken.

Aan de hand van de duidelijke bouwtekening die je hieronder kan downloaden. Het fijne van zelf een dekenkist maken is dat je hem zo kan maken en bewerken zoals jij dat mooi vindt.

Je kan zelf een houten kist maken die je vervolgens kan personaliseren naar jou stijl en smaak. Je bespaart je zo niet alleen heel veel geld door zelf goedkoop een houten dekenkist te maken van steigerhout, maar je hebt straks ook een unieke en mooie opbergkist in huis staan die voldoet aan al jou wensen.

houten kist

Houten kist zelf maken

In de duidelijke bouwtekening voor een kist die je hieronder kan downloaden vind je niet alleen een stap voor stap tekening zodat jij zelf een houten opbergkist kan maken, maar ook nog eens alle houtsoorten die daarvoor geschikt zijn.

Wil je graag een houten dekenkist maken van steigerhout? Dan hoef je niet langer te zoeken. Steigerhout is een houtsoort welke zich makkelijk laat bewerken en geeft een stoer en nostalgisch uiterlijk aan jou interieur.

Steigerhout is een relatief goedkope houtsoort welke zich perfect leent voor het zelf maken van een houten dekenkist.

Als jij jou zelfgemaakte houten kist eenmaal klaar hebt, dan kan je zelf bepalen welke stijl je jou dekenkist wil geven. Een steigerhouten dekenkist met stoere handvatten van ijzer zullen jou interieur een flinke boost geven.

Alles is mogelijk met de duidelijke bouwtekening voor een houten dekenkist.

meer info, klik hier >>

houten kist maken bouwtekening

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   0

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.