Wil jij zelf een douglas schommel maken met een bouwtekening?

schommel douglas hout

Herbeleef dan je jeugd weer en ga direct aan de slag met de bouwtekening voor een schommel.

Natuurlijk is een schommel erg leuk speelgoed voor kinderen en daarom is het nog leuker als je zelf een schommel kan maken aan de hand van een duidelijke en stap voor stap bouwtekening voor een schommel.

Het is niet moeilijk om zelf een schommel te maken, sterker nog, elke doe het zelver of klusser kan nu zelf een schommel maken tussen een frame van hout.

Er zijn enkele dingen die belangrijk zijn in de constructie van een schommel.

Welke dingen dat zijn lees je verderop in dit artikel en natuurlijk in de bouwtekening voor een schommel die je hieronder kan downloaden. douglas schommel maken

Doe het zelf douglas schommel maken van hout

Een doe het zelf schommel maken van hout is een erg leuk project en eigenlijk helemaal niet moeilijk om te maken.

In relatief weinig tijd kan jij zelf een schommel van hout maken en het resultaat zal je versteld doen staan.

We hebben het al gehad over de constructie van een schommel, en dan hebben we het met name over het frame waar de schommel van hout aan komt te hangen.

Uiteraard moet het frame van de schommel veilig en stevig zijn zodat de kinderen er probleemloos op kunnen schommelen. Hoe jij een stevig frame voor een schommel maakt lees je in de bouwtekening voor een schommel.

Het is bij een frame voor een schommel van belang dat je een houtsoort gebruikt die stevig is en niet snel rot.

Het hout voor de schommel moet dan ook bestand zijn tegen de weersinvloeden die we hier in Nederland kennen want het is natuurlijk de bedoeling dat je jarenlang plezier hebt van de schommel die je zelf maakt aan de hand van de bouwtekening.

Vervolgens moet het frame van de schommel goed vastgezet worden zodat deze stabiel is, en het moet verankerd worden in de grond.douglas schommel makenDe palen waar de schommel tussen komt te hangen kan je dan ook het beste met cement in de grond zetten. Hoe je een frame voor een schommel moet maken en welke materialen je daar het beste voor kan gebruiken, lees je ook in de bouwtekening voor een schommel.

Zelf goedkoop douglas schommel maken

Als jij zelf goedkoop een houten schommel wil maken, dan zullen de prijzen voor een schommel van hout je vast tegen zijn gevallen. Nu kan jij zelf goedkoop een houten schommel maken met een bouwtekening.

Het enige wat jij nodig hebt is het materiaal voor een schommel en natuurlijk de tekening voor een houten schommel. In deze tekening staan exact alle afmetingen beschreven die het zelf maken van een schommel mogelijk maken.

Als je zelf een schommel wil maken met een tekening bespaar jij je niet alleen heel veel geld, maar zelf een schommel maken is ook nog eens een heel leuk doe het zelf project welke een snel en mooi resultaat zal geven.

Zelf een schommel maken is nu makkelijker dan ooit dankzij de stap voor stap bouwtekening voor een schommel. Wil jij jou kinderen blij maken met een zelfgemaakte schommel? Wacht dan niet langer en klik hier >>

[/st_text]

[/st_column][/st_row]

Dit vind je misschien ook interessant!

  in Niet gecategoriseerd   1

  About admin

  No Comments

  Be the first to start a conversation

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.